Biljart vereniging AgnesNieuwbouw fase 2 nu echt van start 07/10/2020
De nieuwbouw (fase2) is afgelopen week echt van start gegaan. Na een oponthoud van bijna een maand kan de aannemer weer aan de slag en ondertussen wordt er hard gewerkt aan de fundering. Via een nieuw fotoalbum worden de ontwikkelingen op de voet gevolgd. Er zullen regelmatig nieuwe foto's, gemaakt door Louis Bunck, in het album geplaatst worden zodat u de ontwikkelingen op afstand goed kan volgen. Klik op de link om de foto's te bekijken.
Meer lezen: https://photos.app.goo.gl/ShXhMZi6YNsZn7QG8

Onderlinge competitie is begonnen 04/10/2020
De onderlinge competitie is met 65 spelers van start gegaan. Met de corona maatregelen respecterend proberen we er toch een mooie competitie van te maken. Toeschouwers zijn helaas niet toegestaan. In een eerder stadium hebben we besloten om bij de competitie als proef een nieuw puntensysteem te hanteren, het zgn "Elke carambole telt". Dit betekent dat de wedstrijdpunten voortaan op twee decimalen worden afgerond. Op de website is dat binnenkort ook in de standen terug te zien. heb je 59 caramboles gemaakt terwijl je er 60 moet maken dan heb je nu 9.83 punten. Bij onze oude puntentelling zou dat 9 punten zijn geweest. Het is wellicht even wennen. We zullen na afloop van de competitie evalueren hoe dit systeem bevalt.

begin fase 2 08/09/2020
Beste leden, vandaag is een begin gemaakt met de nieuwbouw bij ons clubgebouw. Fase 2 is begonnen. Er is nu ook een nieuw fotoalbum voor fase 2. Het eerste album blijft staan en er worden af en toe nog foto's aan toegevoegd.
Meer lezen: https://photos.app.goo.gl/ShXhMZi6YNsZn7QG8

Biljarten voorzichtig weer begonnen 07/09/2020
De eerste biljarters zijn vandaag weer gesignaleerd in ons clubgebouw. Als we ons allemaal aan de coronarichtlijnen houden kunnen we weer gaan biljarten. Morgen kunnen ook de eerste jeu de boulers weer terecht. Laten we hopen dat het een mooi en sportief seizoen gaat worden.
Meer lezen: https://photos.app.goo.gl/oqJJvYotAYkPDBXv9

01/09/2020
De inrichting is begonnen
Meer lezen: https://photos.app.goo.gl/oqJJvYotAYkPDBXv9