Biljart vereniging Agnes


Jeu de boulestoernooi BV Agnes weer geslaagd

Veel jeu de boulesleden van de BV Agnes zien er steeds naar uit. Het is gewoon leuk, ontspannen en gezellig om mee te doen aan het jaarlijkse jeu de boulestoernooi dat op Hemelvaartsdag wordt gehouden.
Alweer voor de 7e keer werd afgelopen donderdag 30 mei dit toernooi georganiseerd. Het meedoen is daarbij veel belangrijker dan het winnen.
Maar liefst 36 leden hadden zich voor deze 7e editie aangemeld. Niet alleen 55-plussers, maar ook diverse 80-plussers en zelfs drie 90-plussers.
Zij werden met koffie en lekkernij ontvangen en na een kort welkomstwoord van voorzitter Cor van Steijn gingen om 12.30 uur de eerste wedstrijden van start.
De 36 deelnemers waren verdeeld over 16 teams. Deze 16 teams waren vervolgens weer verdeeld over 4 poules.
Dit betekent dat ieder team (in de poule) drie wedstrijden speelt.
Voor de nummer 1 van elke poule lag er een aardigheidje in het verschiet.
Vanzelfsprekend deed iedereen zijn best om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dat gebeurde met veel enthousiasme en in een prima sfeer.
Rond 16.45 uur waren de laatste wedstrijden gespeeld en konden de poulewinnaars hun prijsje in ontvangst nemen.
Voor geïnteresseerden is het misschien goed om te weten dat bij de BV Agnes (in Sportpark Elsgeest) er iedere dinsdag- en donderdagochtend jeu de boules wordt gespeeld. Kom gewoon eens langs en proef de koffie en de sfeer.

 

Klik op een foto om te vergroten.

36 deelnemers genoten van gezellig toernooi en mooi weer

 

Gezelligheid staat voorop maar.....meten is weten....

 

Voor de poulewinnaars een aardigheidje