Biljart vereniging Agnes


Aanmelden als lid

Binnen de BV Agnes worden naast het biljarten ook nog tal van andere activiteiten georganiseerd (zie Activiteiten). Dientengevolge kent de vereniging twee soorten leden, t.w.:

biljartleden Kunnen aan ALLE activiteiten deelnemen
activiteitenleden Kunnen aan ALLE activiteiten deelnemen BEHALVE het biljarten

Biljartlid
Zoals je op onze website kunt zien worden er talloze onderlinge competities georganiseerd. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan competities van de biljartbond CRBB. Je hoeft niet perse een geweldige biljarter te zijn om biljartlid te kunnen worden. Ook als beginnend biljarter kan je aan de onderlinge competities deelnemen. Heb je (nog) geen zin in om daaraan mee te doen dan is er ook nog genoeg gelegenheid om vrij te biljarten. Ook bestaat sinds kort de mogelijkheid om lessen te volgen (indien beschikbaar). Ben je 55 jaar of ouder, vind je biljarten leuk en ben je op zoek naar vertier en gezelligheid meld je dan aan als biljartlid.

Activiteitenlid
Ben je op zoek naar een leuke vereniging, waar je naast deelname aan de activiteiten ook een stukje gezelligheid vindt, en ben je 55 jaar of ouder meld je dan aan als activiteitenlid.

Aanmelden kan bij onze secretaris. Hij informeert je verder over de mogelijkheden en voorwaarden.